Trecutul este doar o mică compensație a viitorului pierdut…

Cum reușesc unii să facă drumul mai scurt în privința îndepliniri obiectivelor, în timp ce pentru alți obiectivul pare de neatins…

Foarte mulți oameni au sentimentul că se află pe o bandă rulantă:Că sunt permanent în miscare, făra sa ajungă undeva. Alearga tot timpul fară sa-și dea seama ca bat pasul pe loc.Se obosesc să alerge de la muncă acasă, de acasă la întâlniri,petrecându-si tot timpul cu sarcini fără sfârșit și cu angajamente care nu le aduc satisfacții. Trec în continu de la o relație la alta , de la un proiect la altul, de la un obiectiv la altul,de fiecare dată sperănd că noua inițiativă le va aduce adevărata fericire.

Se simt pustii pe dinauntru și tânjesc sa fie liberi. Caută cu neîncetare schimbarea , dar nu stiu cum să facă să o producă, schimbarea le provacă frică. Din acest motiv aleg calea ce-a mai comodă, aceea de a astepta,crezând că această schinbare va veni de  undeva din exterior, Fără să înțeleagă că atunci când lași ca alți să decidă pentru tine vei ajunge să fi nemulțumit, vei ajunge să ai sentimentul că ai fi putut face mai mult.

Modul in care îți trăiești viața, începând cu gândurile aparent lipsite de importanță,până la cele mai decisive hotărâri pe care le iei, determină nivelul de armonie a energiei tale personale.

Aceasta este istoria a multor persoane care înfruntă viața și evenimentele ei fără o direcție precisă. Persoane care repetă la infinit aceleași tipare învechite, iar și iar… Stiu cu exactitate ceea ce nu-și doresc de la viața, dar nu știu ceea ce VOR. Știu cu exactitate ceea ce ar dori să evite ,dar Nu știu ce și-ar dori să realizeze.

Ți se pare și ție familiară această situație?

Adevărata responsabilitate constă în conștientizare că esti stăpân pe gândurile și emoțiile tale, precum și pe rezultatele pe care le creezi.Toate legile și toate soluțiile încep de la sine, e inutil sa privim în jurul nostru ,e doar o pierdere de timp…

Poate că aplicarea tiparelor anterioare din viața ta te-a făcut nefericit și poate că privesti în viitor fără prea multă speranța.Trecutul rămâne mereu lipit de spatele nostru, nu treduie să-l vedem , dar putem să-l auzim.

Trecutul tău și al familiei tale probabil ți-a blocat creativitatea, elementul principal care îti trebuie pentru a căuta soluții ,a schimba, îmbunătați și a învăța. Fără creativitate oameni sunt închiși ,rigizi…destinați  să se stingă, fără speranță.

Acum, poți sa lasi această perspectiva sumbră în urma. Călătoria ta  către un viitor nou, fericit, poate să înceapă chiar acum.

DACĂ VREI,POȚI…

Află mai multe pe pagina Facebook: https://www.facebook.com/NeacsuGF/ sau neacsugf@gmail.com

Categorie: MINDSET.

0 commenti

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.