Această pagină vei găsi un ghid complet de web marketing pentru a ajuta acele persoane care vor să devină antreprenori digitali

În această pagină vei găsi articole ce te vor ajuta să ești competențele necesare. După cum știi eu în această perioadă studiez de la cei mai buni formatori din Europa. Și încerc să ajut cum am spus mai sus toate acele persoane care sunt dispuse să învețe . Deci ,atunci că stăpânesc un anumit subiect încerc să scriu un articol cat mai detaliat. În această pagină articolele sunt puse într-o manieră secvențială pentru a dobândi competențele necesare unui antreprenor digital , și pentru a duce la succes proiectele și ideile tale.

Cu siguranță nu este completă (ianuarie 2020)dar peste ceva timp va fi. Sunt articole ce vorbesc despre un mindset corect și câștigător ,despre strategii, despre cum să-ți setezi business -ul și despre cum poți practic câștiga bani pe net.

Pentru a scrie aceste articole și a răspândi cunoștințele în mod gratuit, a trebuit să scriu nopți intregi .

Si deci ar fi minunat să te împărtășești această roadmap cu prietenii tăi.

Începem cu un mindset corect care te va duce la succes

1.Cum poți trăii o viață extraordinară (dezactivand pilotul automat) .Ce lucruri prețioase ai învățat de-a lungul vieții și ai vrea să le împărtășești cu ceilanți.

2.Elimină obstacolele din viața ta… Mintea determină 80 la sută din rezultatele tale . Nu o subestima. Mai ales să fii atent la cum o alimentezi.

3.Descoperă-ți Pasiunea… Să-ți creezi un business bazat doar din pasiune, NU este suficient .Trebuie să iei în calcul și alte cerințe dar despre asta vom vorbi în articolele următoare.