In ultimi ani tot mai multe locuri de munca dispar si tot atat de multe incep sa apara. Nu trebuie să fii expert să îți dai seama că in ultimi ani locurile de munca s-au schimbat mult. Avem tot mai putine uzine , tot mai putini muncitori dar tot mai multe persoane isi castiga painea lucrand online (specializati in SEO,blogging, email marketing, afiliatii,social media, video,youtuberi,etc ) .In urmatori ani o sa creasca si mai mult aceasta piata tocmai de aceea a aparut si aceasta necesitate a mea de a cunoaste tot mai multe lucruri despre aceasta ‘noua industrie’. Pentru a nu ramane in urma si pentru a-mi crea un avantaj concret fata de cererea de pe piata muncii.

Sunt Mihaela ,iar de cativa ani studiez si aplic , aplic si studiez strategii care ma ajuta sa casting bani online . Primul tentativ de a castiga online a fost acela de a intra intr-o societate de Network Marketing ,imediat am avut rezultate pozitive,dar dorinta de a invata cat mai multe lucruri despre fantastica lume a internetului m-au indepartat de societatea de network marketing ( si ca in toate profesiile ,daca nu depui EFORTURI mai devreme sau mai tarziu rezultatele dispar). Dupa aceea am descoperit afiliatiile online , un mod incredibil de a castiga bani mai ales daca esti la inceput (am sa iti vorbesc despre asta si in cateva articole).

De ce mi-am deschis un blog?

Scopul meu este acela de a creea o comunitate in care ne putem ajuta reciproc. Imi doresc sa vad cat mai multe persone care pot face un profit consistent de unde vor (de acasa,de la mare sau de ce nu din vacanta) … Sunt atat de multe posibilitati (stai linistit este loc si pentru tine). Acum probabil te întrebi : de ce să te urmăresc?pentru că toate strategiile pe care le învăț , le pun imediat in practica si imediat scriu un articol despre ce am invatat … În acest mod cu toții putem trage foloase si le vei putea pune si tu in practica imediat. Doilea motiv este acela că pe site-urile românești nu prea găsești informații clare , complete și de calitate .Vreau să știi că ăsta este scopul acestui blog. (în mare parte gratis). Unde poți incepe cu adevărat să-ti creezi un al doilea venit lucrand doar cateva ore pe saptamana …

Nu uita că orice persoană de succes care si-a facut o meserie din blogging a început exact din punctul în care ești tu acum . O diferența enorma dintre o persoană de succes și una care doar încearcă este focusul si interesul pe care il ai despre ceea ce vrei sa faci.

Alegerea este numai a ta. Tu decizi. Daca vrei sa ramai in urma si sa iti plangi de mila ca nu gasesti un loc de munca bine platit. Sau decizi sa inveti o noua metoda de a elabora un beneficiu, profit sau avantaj fata de toți cei ce își plâng de milă. Si sa fi înaintea lor cu cel puțin 10 pași.

In acest moment lucrez la un curs online ce iti va arata pas cu pas cum se genereaza bani cu un business online. Daca vrei sa primesti in continuare informatii de valoare inscrie-te la newsletter. Sau scrie-mi la adresa : info@mihaelatoma.com

Categorie: DESPRE NOI

0 commenti

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.