Chiar dacă ești de acord cu mine sau nu poate ai observat și tu lucrul ăsta dar locurile de muncă s-au schimbat multe în ultimii 10 ani.Unele au dispărut din cauza tehnologiei și instrumentelor tehnologice, înlocuind forța de muncă cu mașini (vorbim de automatizari) dar pe zi ce trece tot mai multe persoane își câștigă pâinea tot mulțumită internetului și a tehnologiei. In anii trecuți locul fix de muncă era o prioritate și o necesitate astăzi acest lucru este aproape îi iluzie

Deci ,ce trebuie să facem dacă rămânem fără loc de muncă? In primul rând trebuie să schimb mentalitatea și să fii cat mai flexibil , trăim într-o lume în continuă mișcare și evoluție a locurilor de muncă iar în viitor o să stea bine doar cine este capabil să se adapteze. Poti vedea lucrul acesta ca pe ceva rău și să te blochezi sau poți vedea ca pe o oportunitate și să reacționezi.

Știu cunosc sentimentul ăla , atunci cand rămâi fără un loc de muncă, unde impresia că doar munca aceea o puteai face , unde te închizi în tine și observ cu toți în jurul tău au un loc de muncă și tu nu. Ideea este că trebuie să-mi schimb punctul de vedere și să te distanțezi un pic de mentalitatea asta ,de acele momente. Unde ai impresia că economia s-a prăbușit dar nu-i adevărat. Poate doar fabrica sau piață sau economia din acel sector s-a prăbușit TU trebuie doar să schimb punctul de vedere și să deschizi ochii la oportunitățile din jurul tau.

Dar când te găsești in situația asta trebuie să știi în care din cele două categorii de mai jos te găsești . Oricum depinde mereu de context.(Dacă ai familie, copii ,casă de întreținut, mașină .Daca esti un tanar care abia a terminat liceul si nu sti incotro sa te indrepti…. hai să vedem două dintre aceste categorii)

1. Rămâi fără un loc de muncă și nu ai niciun ban pus deoparte. In situația asta sunt foarte puține lucruri de făcut Nu sunt prea multe filozofii de făcut,teorii etc. Singurul tău obiectiv este acela de a câștiga ceva pentru a reușit să ajungi la următorul câștig până când îți găsești un echilibru pentru a putea avea un pic de liniște și apoi să creezi ceva al tău.

2. Dacă te găsești fără loc de muncă dar să ai norocul să ai economii puse departe atunci poți estima și lua în considerare câteva lucruri de genul : ”Ok ,care este viziunea mea pe termen lung ? Ce mi-ar plăcea să încep să lucrez ? Si să te gândești la ce ți-ar plăcea cu adevărat să faci, să te ocupi .

<a href="https://it.vecteezy.com/vettori-gratis/segliere">Segliere Vettori di Vecteezy</a>

Dar înainte trebuie să știi că în care din situațiile astea te găsești și să evaluez bine. Hai sa vedem ce poti face daca esti in a doua categorie.

Dacă e specializat în ceva sau te pricepi să faci ceva. Poți folosi Facebook Adv. Să presupunem că ești un electrician sau profesor de pian , cheltui 50-100 de ron unde ii investești în publicitate pe Facebook ,făcând un video explicand … nu știu ,cele mai eficiente becuri ce consumă puțin sau ce tip de fir trebuie instalate la apartamente pentru siguranta familiei tale sau în cazul profesorului de sport de tenis faci un video cu cele cinci tehnici pentru a îmbunătății reverul cu o singură mînă sau lovitura de handback.

Dupa aceea incarci video-ul pe profilul tău de Facebook îți creezi o pagină chiar dacă ai fan zero, îl promovezi în zona ta doar persoanelor cu interes despre tenis( exemplu pagini despre tenis , pagini Simona halep) și asta iti garantează că acel video o sa vina văzut de un minim de persoane.După care lași un pic de timp să treacă și-o să mai încarci un video, doar publicitar de data asta ,unde atunci când o să-l încarci (pe pagina ta de FB) o să selecționezi doar persoanele ce au văzut primul VIDEO în proporție de 80 la sută spunând ceva de genu: Urmaresti acest video deoarece te-a interesat la video-ul precedent și dacă te interesează argumentul și vrei să cunoști mai multe eu sunt din zona cutare aproape de tine pot să mă contactezi.

În acest mod îți poți crea noi clienți, te costă puțin, esteo tehnică banală și destul de utilă .ai putea incerca .

Al doilea lucru care l-ai putea face este să te gândești care sunt competențele tale să te întrebi sincer în ce ești bun cu adevărat.Adică dacă ești o persoană ordonata si asta e calitatea ta. Există persoane care și-au creat propriul loc de muncă .Spre exemplu o fată din Londra ea de meserie golește garajuri (atentie:nu fură). Vine contactată de proprietari care nu mai știu unde să-și pună lucrurile .Ea vine îți faci ordine în casă ,garaj ,unde vrei tu . Iti pune lucrurile pe care nu le mai folosești la vânzare pe net .Deci proprietarul o plăteste pentru a-i goli garajul și îi aduce și un profit. Singura ei competență este ca reuseste sa fie foarte bine organizata .

Sau avem la îndemână lumea asta digitală de ce să nu o exlpoatam. Poate ești o persoană ce știe foarte bine să folosească Instagram -ul. (In ultima perioadă Instagram -ul crește foarte mult și în curând și părinții tăi o să aibă un cont) :)) Revenim la subiectul nostru poți contacta firme ce nu vrea se ocupă de asta propunându-le să colaboreze cu tine pentru ai ajuta să crească pe net. Ii sun și le spui ceva de genu : ”sunt Popescu și am văzut că profilul vostru e nasol din cauza:- asta asta și asta …Dacă vrei eu și team-ul meu putem să te ajutăm să crești.

Firmele de astăzi au inceput sa investeasca și în astfel de publicitate dar nu toate au mentalitatea asta. Poți face dropshipping sau să te dedici la afilieri unde e-commerce-uri ca Amazon sau EMag te premiaza cu un anumit percentual din castigul lor deoarece ii ajuti sa vanda cand mai mult .. Ai nevoie de ceva cunoștințe de marketing și timp .

Dar poți descărca ghidul meu gratis cu mai multe info la cum poți câștiga bani …Cu tot cu pașii necesari, chiar daca nu ai cunostinte de programator . va fi gata in cateva zile.

Atenție acesta STARTER KIT nu este pentru persoanele care :

-au impresia ca bani cad din cer

-nu este o metodă să te îmbogățești peste noapte

-trebuie să fie Open mind și mai mult este gratis…

O să fie gata în câteva zile iar dacă te înscrii la newsletter o să-l primești printre primi …

Te salut cu drag ,

Mihaela…

.

.

.

P.S -daca cunosti si alte modalitati de a iesi dintr-o situatie nasoala ca pierderea locului de munca le poti scrie in comentarii asa ne ajutam reciproc.

Nessun campo trovato.
Categorie: BLOG

0 commenti

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.