Știu, te gândești că la sfârșitul acestui articolului am să-ți vand ceva. Am în schimb, pentru tine, la sfârșitul articolului un cadou ce sper să-l folosești in mod etic . Scopul meu este acela de a ajuta cat mai multe persoane să câștige din online. După cum am văzut faza cu închiderea activităților din această perioadă o să ducă la falimentul lor (cel puțin a majoritați sau celor ce NU au un business plan). Singura nișă care rămâne neatinsă este digitalul și acum este perioada cea mai bună să începi o mică afacere online.

Affiliate marketing este una dintre metodele de a câștiga bani online foarte răspândită în ultima vreme. Aceasta îți permite să castigi o sumă frumușică de bani . Nu o să devii miliardar cu asta ,dar te ajută să îți rotunjești venitul lunar, la început. Iar cu timpul poate deveni principala sursă de venit. 

În acest moment, probabil, te gândești : cine este Mihaela?

În urmă cu 4 ani am avut privilegiul să merg la un curs  despre marketing. Acolo am auzit o frază ce mi-a schimbat percepția față de locul meu de muncă . Și suna cam așa : ”Dacă singurul tău venit ,este de la locul de munca, atunci ești la un pas de sărăcie ” . Nu îți spun cat de mult mă bulversat fraza asta. Pentru că eu eram în situația asta . Credeam că sunt bine . Da, pentru că mă comparam cu cei care aveau mai puțin ca mine. 

În acea seară, imediat ce am ajuns acasă am căutat pe net și alte moduri de a/ți crea un venit . Am pierdut foarte mult timp căutăm răspunsul la această întrebare . Pentru că, să-ți spun sincer în acel moment nu înțelegeam cum îmi putem creea un venit fără să mă duc la muncă. Adică să-mi creez un venit pasiv. Și am găsit, am găsit tot felul de metode : investitii in  bursă, trading online, network marketing,  chiar si unele ce țineau de răspunsuri la sondaje. Unele păreau destul de complicate si complexe in schimb pentru unele îți trebuia prea mult timp pentru a castiga ceva . Tot în acea seară am descoperit și affiliate marketing. Un mod foarte ușor și pe înțelesul tuturor de a-ti creea un venit.

Citind tot articolul vei avea ideile mai clare despre affiliate marketing.

Acesta fiind un ghid foarte util pentru cine dorește să-și creeze un venit onest și este la început.… În plus, vei afla cum am rezolvat  problema de avea un singur venit. Acest ghid te va ajuta să eviți pierderea de timp prețios căutând sute de articole despre acest subiect… iar dacă ai unele nelămuriri imi poți scrie un comentariu , am să încerc să-ți răspund personal.(Apropo, nu vei găsi o listă cu site-urile ce oferă afiliere. Pentru că o poți găsi pe net făcând o căutare de doar 30/secunde și vei afle cine oferă afiliere)

Pentru simplitate voi preciza mai întâi întrebările, apoi răspunsul cat mai direct la întrebare și într-un final îți voi explica de ce instrumente ai nevoie pentru a te putea apuca de afiliere . 

Ca o regulă,asa evitam false asteptari
 • Nu este un “imediat vei deveni bogat”
 • Contrar asteptarilor , Nu are nimic de-a face cu ‘apasă si castigă imediat’ , ‘te uiți si caștigi’, trebue munca serioasă.
 • Nu este pentru persoanele egoiste ce vor doar sa castige bani, fara sa-i ajute cu adevarat pe ceilanti.(asta pentru ca trebuie sa dai continut de valoare care sa rezolve o cerință)

Având în vedere aceste lucruri ,pot continua citirea, dacă consideri că ai motivațiile corecte și mai ales dorința de a câștiga online.

1.Pentru cine este ?

Nu-ți trebuie foarte mari competențe dar îți trebuie foarte multă creativitate. 

 • Pentru studenți ce vor să câștige niște bani
 • Este ideal pentru cine are de gând să schimbe locul de muncă cu această metodă poți începe să câștigi niște bani și apoi să faci să devină principalul tău venit.
 • Pot folosi în mod eficient și persoanele ce sunt constrânse să se reinventeze. Neavând un loc de muncă sau fiind considerat prea ”bătrân” pentru un loc de muncă clacis.

2.Ce este affiliate marketing ?

Este un tip de investiții de publicitate care implică plata unui comision de către compania care vrea să promoveze produsele sale / servicii pentru afiliat pe baza rezultatelor generate.

3. Ce îmi trebuie pentru a deveni afiliat profesionist?

Mai presus de toate, ai nevoie de un blog profesional. Asta pentru că cititorii tăi să te perceapă ca pe o persoană care ține cu adevărat să facă lucrurile bine. Cum să-ți faci un blog (ghid practic)

Îți trebuie unele competențe tehnice dar mai ales creative. Să cunoști copywriting. Să știi să produci bannere și grafici promoționale (multe platforme de afiliere au bannerele deja făcute). Astea sunt baza , apoi cu timpul vei învata mai multe. Trebuie să ai o viziune de 360 ° de Internet marketing și să fii dispus să înveți. Dar cel mai important este să începi. Dacă ești la început și nu știu de unde să încep afiliez marketing este ideal deoarece nu ai cheltuieli foarte mari pentru a începe. Sfatul meu pentru tine este să te apuci de Affiliate marketing ,deoarece se câștigă bine și ușor de fapt eu aș spune că se câștigă relativ ușor decat bine. 

4.De ce ar trebui să te ocupi cat mai repede de affiliate marketing?

Mare avantaj îl reprezintă faptul că nu trebuie să te ocupi de

 • Restituiri,
 • Facturi
 • Clienții furioși
 • Nu îți trebuie un depozit pentru marfă
 • Îți poti lua adio de la chirie
 • Nu ai nevoie de furnizori ,să-ți bați capul cu produse
 • Și nici nu trebuie să te gândești la date sensibile mă refer la privacy.

Deci affiliate marketing este ideal pentru cine are vâna asta de antreprenor si are puțin investiment .Dar vrea să înceapă și nu știe de unde. Asta îți va permite să verifici piața și să-ți dezvolte aptitudinile de antreprenor.

5.Cum se face acest lucru?

Multe site-uri ,in special e-commerce, propun programe de affiliate ce o sa îți recunoasca un percentuale din fiecare vanzare făcuta prin intermediul site-ului tau. Prin urmare , în mod normal ți-ar trebui:

 • sa ai un site, in 10 min esti online ,cu metoda asta.
 • Înscrie-te la programul de affiliate
 • Generează linkul de vânzare pentru produsul ce vrei să-l promovezi.
 • Introduce linkul pe site/ul tău ,unde preferi .De obicei într-un articol ce vorbește despre produsul ce vrei să-l promovezi.
De reținut: clientul final nu va plăti mai mult. Cîștigul tău vine din percentualul platformei , cu alte cuvinte e-commerce-ul împarte banii cu tine. Recapitulând, clientul final ,plătește normal . Fără nicio majorare.

Prin urmare dacă un cititor de pe site-ul tau , clickă pe acest link o să se deschidă pagină cu vânzarea respectivului produs. Daca acesta cumpără produsul , ție o sa îți recuoasca un percetual din vanzare. În mod normal ți se va recunoaște un percentual pe tot coșul cumpărătorului. La sfârșitul fiecărei luni îți vor fi plătite comisioanele. Am vazut cum o agenție, firma, corporație ce vrea să-și promoveze sau să-și vîndă produsele alege sa premieze persoanele ce ii ajuta să-și crească vânzările.. Să luăm exemplu Amazon are unul dintre cele mai mari platforme și cele mai multe varietăți de produse de vânzare. Majoritatea site-urilor ce ofera affiliate le gasesti in footer (in josul pagini)

in josul paginii gasești programul de afiliat … urmezi instructiunile (este foarte intuitiv)
Okay, aș vrea să încep dar nu știu de unde…

Dacă te interesează argumentul și vrei să afli mai multe secrete de affiliate marketing te sfătuiesc să dai click like la pagina Facebook . Să te înscrii în comunitatea ce am creat special pentru a ajută persoanele ce-și doresc sâ-și creeze un loc de muncă pe propria masura…. Sa iti vina ca mănușă.

Nu uita să dai share… Toate informațiile ce l-ai găsit în acest articol au fost verificate de mine personal, adica și eu la rândul meu câstig cu această metodă. Această metodă funcționează dacă ai o strategie pe termen lung și dacă ești dispus să te implici să pui osul la treabă :)… Bineînțeles nimeni nu-ți poate garanta rezultate în afară de tine.

Cadoul special pentru tine , ce ai ajuns până la sfârșitul articolului.

Pentru ca ai ajuns până la acest punct, Înseamnă că te interesează cu adevărat să devii un profesionist de affiliate marketing. Și să fii cu 10 pași înaintea celorlanți afiliați. Având în vedere că ai nevoie de un ghid care să te ajute pas cu pas, în mod eficient pentru a deveni un afiliat profesionist. Te sfătuiesc să-mi scrii la adresa info@mihaelatoma.com , sau intră în comunitatea noastră pentru a-ți putea face un mic cadou. Un kit indispensabil pentru cine este la început și vrea să obțină rezultate.

Mult succes

Inventează-ți propui un loc de muncă

Mihaela

Categorie: BLOG

0 commenti

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.